ua en ru

Дієтологи розповіли про користь молодого сиру

Дієтологи розповіли про користь молодого сиру Фото: Молодий сир

Фахівці радять їсти щодня сулугуні та бринзу

Дієтологи повідомили, що молодий сир є дуже корисним, тому що в ньому містяться корисні речовини, якi легше засвоюються організмом.

Серед найбільш відомих молодих сирів популярні моцарела, сулугуні, бринза і фета, пише "Ліза".

Наголошується, що такі сири багаті магнієм, фосфором, калієм, залізом, міддю та цинком. До того присутній в них кальцій швидше засвоюється організмом.

Фахівці повідомляють, що молодий сир – це щось середнє між твердим сиром і сиром, який також готується з молока шляхом створаживания. Однак він не потребують тривалої витримці і готовий до вживання практично відразу.

Раніше був названий самий корисний у світі фрукт.