Дієтологи розповіли про користь молодого сиру

Фахівці радять їсти щодня сулугуні та бринзу
Дієтологи повідомили, що молодий сир є дуже корисним, тому що в ньому містяться корисні речовини, якi легше засвоюються організмом.
Серед найбільш відомих молодих сирів популярні моцарела, сулугуні, бринза і фета, пише "Ліза".
Наголошується, що такі сири багаті магнієм, фосфором, калієм, залізом, міддю та цинком. До того присутній в них кальцій швидше засвоюється організмом.
Фахівці повідомляють, що молодий сир – це щось середнє між твердим сиром і сиром, який також готується з молока шляхом створаживания. Однак він не потребують тривалої витримці і готовий до вживання практично відразу.
Раніше був названий самий корисний у світі фрукт.