ua en ru

Вегетаріанський рецепт: рулетики з цукіні під грибним мусом

Вегетаріанський рецепт: рулетики з цукіні під грибним мусом Фото: Пісна страва із цукіні (pixabay.com)

Бренд-шеф Людмила Семеха поділилася оригінальним рецептом пісної страви

З 19 лютого по 7 квітня триває Великий піст. Цей період передбачає харчування рослинними продуктами без м'яса, яєць, молока і молочних продуктів.

Що і як готувати, аби раціон був різноманітним, ми поцікавились у столичних шеф-кухарів, які готують пісну їжу круглий рік – для веганів та вегетаріанців.

Рулетики з цукіні під грибним мусом від Людмили Семехи, бренд-шефа гастробару, який має авторське веганське меню

Вегетаріанський рецепт: рулетики з цукіні під грибним мусомФото: Рулетики з цукіні під грибним мусом від бренд-шефа Людмили Семехи (прес-служба)

Інгредієнти:

Цукіні – 100 грамів

Шампіньйони – 100 грамів

Цибуля біла – 30 грамів

Томати в'ялені – 10 грамів

Пісний майонез – 50 грамів

Волоський горіх – 10 грамів

Кінза – 3 грами

Рослинна олія – 10 грамів

Трюфельне масло – 2 грами

Як готувати?

Цукіні нарізаємо слайсами, додаємо сіль, перець, обсмажуємо на грилі.

Начинка: гриби і цибулю нарізаємо кубиками й обсмажуємо на рослинному маслі. Охолоджуємо до кімнатної температури, додаємо трюфельне масло, волоський горіх і збиваємо в блендері до однорідної маси.

Викладаємо на слайси нашу начинку і згортаємо рулетиком.

Соус: в пісний майонез додаємо нарізані в'ялені томати і кінзу.

Що приготувати на вечерю: оригінальні рецепти від відомого шеф-кухаря.

Сніданок із хурми та мандаринів: Асмік Гаспарян поділилася оригінальним рецептом.