Вчені розповіли, яка їжа продовжує життя
Фото: Спеції
Вживання чилі знижує рівень холестерину в крові
Вчені з'ясували, що гостра їжа подовжує людині життя і знижує ризик смерті від серцевих захворювань. Про це повідомили фахівці з медичного коледжу Ларнер при Університеті у Вермонті, пише видання Counsel&Internet.
Досліди проводилися протягом 23 років, під час чого були зібрані дані про харчування і стан здоров'я більше 16 тисяч американців. З'ясувалося, що вживання чилі знижує рівень холестерину в крові.
Фахівці стверджують, що якщо людина включає в свій раціон червоний гострий перець, то його ризик смертності знижується на 13%, зокрема це стосується смерті від захворювання серця або інсульту.
Як раніше писав Styler, сенсаційне відкриття українки допоможе лікувати рак.