ua en ru

2016-й - рік червоної Мавпи: характеристика символу

2016-й - рік червоної Мавпи: характеристика символу Фото: непередбачуваність - основна риса майбутнього року

Наступаючий 2016 рік обіцяє бути багатим на сюрпризи, адже його господиня - ексцентрична Мавпа - відрізняється неспокійним і різким характером

Ще трохи - і в наші віконця постукає 2016 - рік червоної Мавпи. Східний гороскоп вже досить міцно увійшов в наше життя, а разом з ним - і прив'язка кожного року до певного тварині. Згідно з китайськими віруваннями, кожна тварина має свій норов, який передається і однойменним році. Вважається, що знаючи її особливості, можна задобрити "покровителя" і забезпечити собі успіх в майбутньому році.

У зв'язку з цим, питання "2016: рік якої тварини, в чому зустрічати" - хвилюють багатьох наших читачів. Ми не будемо ризикувати і порушувати сформовану традицію, тим більше, що нічого поганого в ній немає, людині властиво коригувати своє життя на догоду вічно мінливим зовнішнім обставинам, а поговоримо про символ наступаючого року.

Чого чекати від року вогняної Мавпи

Задаючись питанням, 2016 - рік якої тварини за гороскопом, розглядаючи сувеніри в подарункових магазинах, ви вже зрозуміли, що скоро (а якщо бути абсолютно точними, то 8 лютого) розпочнеться рік Вогняної (червоної) Мавпи.

2016-й - рік червоної Мавпи: характеристика символу

Рік буде прихильний до артистичним, ексцентричних натур, інтуїція часто буде здобувати перемогу над розумом. Непередбачуваність - основна риса майбутнього року і подій, що відбуваються в ньому. Різкі переходи від веселощів до агресії, від добродушності до злості будуть супроводжувати наше життя.

Весь рік обіцяє бути багатим на сюрпризи. Серед них будуть і такі, які зможуть змінити ваше життя надовго. Рік подарує багато нових вражень: це можуть бути подорожі, знайомства з цікавими людьми. Почекати з реалізацією серйозних планів або глобальними змінами. Справа в тому, що ваші задуми можуть бути реалізовані зовсім не так, як ви хотіли. Не обов'язково, що це будуть зміни в гіршу сторону, але чи готові ви до ризиків і крутих віражах долі?

2016-й - рік червоної Мавпи: характеристика символу

Як бачимо, рік мавпи, характеристика якого дуже суперечлива, готує чимало сюрпризів. Постарайтеся пристосуватися до її вітряного характеру, не упрямьтесь, намагаючись у що б то не стало добитися свого - живіть легко, користуйтеся турботою і увагою оточуючих.

Серед пріоритетів Мавпи - дім і сім'я, а не кар'єра, тому подбайте про своїх близьких. Можливо, саме цей рік подарує вам знайомство з вашою другою половинкою, сміливо створюйте сім'ю - вона буде міцною і щасливою.

Як зустрічати рік Мавпи

Стереотип того, що "як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш", вельми живучий. Нам хочеться вірити в краще, тому ми задобрює долю, кидаючи всі сили на підготовку до свята. Хочеться все зробити правильно, щоб символ року не був на нас ображені.

Набираючи в пошуковику рядок "2016 рік якої тварини за гороскопом колір", ви отримаєте відповідь, що майбутній рік пов'язаний з відтінками червоного, вогненного кольору. Тому в прикрасах будинку, гардероб, аксесуари обов'язково повинен бути присутнім колір пристрасті. Він символізує також і багатство, тому популярними прикрасами вважаються монети, грошові купюри на червоних стрічках.

2016-й - рік червоної Мавпи: характеристика символу

Відтінки червоного, а також жовтого, золотисті переливи будуть доречні як на ялинці, так і в оформленні святкового столу. Меню може бути найрізноманітнішим, але гороскопи рекомендують звернути особливу увагу на наявність фруктів, овочів, солодощів.

Доречні будуть оригінальні вегетаріанські страви. Стіл прикрасьте кришталевій (бажано новим) вазою з чистою водою - напоєм пересмешницы.

Приділити увагу потрібно не тільки столу, але й собі. Образ дами повинен бути продуманим і екстравагантним: вечірній туалет в червоних і золотих тонах, натуральні прикраси, оригінальна зачіска. Супутнику підійде в міру ексцентричний костюм.

2016-й - рік червоної Мавпи: характеристика символу

Зробити свято незабутнім допоможе галаслива вечірка у великій компанії. Вона повинна складатися з ваших хороших знайомих, розуміє вас з півслова.

Зробіть так, щоб атмосфера зустрічі свята дала заряд на весь майбутній рік - і він обов'язково стане вдалим.

До речі, ви не знаєте в чому зустрічати наступаючий новий рік - ми вам розповімо!