ua en ru

У 2018 року ми відкриємо школу повного циклу, - Іванна Ніконова

У 2018 року ми відкриємо школу повного циклу, - Іванна Ніконова Фото: Іванна Ніконова

Засновниця "Академії сучасної освіти А +" розповіла про важливість індивідуального підходу в навчанні дітей

У вересні 2018 року на території ЖК "Комфорт Таун" в столиці почне роботу нова школа повного циклу навчання. Про це в інтерв'ю інтернет-виданню Ivona заявила засновниця "Академії сучасної освіти А +" Іванна Ніконова.

"Я намагаюся відкрити старшу школу якомога раніше, тому що розумію - спілкування між дітьми різних вікових груп є важливим аспектом їх дорослішання та адаптації в соціумі", - зазначає засновниця школи.

За її словами, правильно переінакшити українську шкільну програму і підібрати найкращий педагогічний колектив допомогли однодумці. "В" Академії А + "ми використовуємо індивідуальний підхід і кращу матеріальну базу. Окрім класів навчання, діти можуть відвідувати різні секції - займатися спортом, театральною майстерністю, вокалом, іноземними мовами, шахами", - розповіла Іванна Ніконова.

Вона також зазначила особливе значення колективу для підвищення успішності учнів. "Як мама десятьох дітей особливу увагу приділяю підбору педагогів. У нашій" Академії А + "ми проводимо конкурсний відбір і за результатами до нас приходять вчителі, які досягли професійної майстерності і можуть творчо і цікаво викладати свій предмет. Такі фахівці готові вийти за межі стандартних програм і методик, а головне - прагнуть до постійного розвитку та самовдосконалення ", - поділилася засновниця культурно-освітнього комплексу з інтернет-виданням Ivona.

Також Іванна розповіла, що особливу увагу в проекті приділили питанням екології та енергоефективності. Наприклад, школа буде абсолютно автономною в плані опалення і незалежної від міських теплових мереж. На території школи буде встановлено вітрогенератор, сонячну панель і сонячний колектор. Всі матеріали, які використовуються при будівництві віддаються в лабораторію для випробувань на виділення шкідливих отруйних речовин (фенолів, формальдегідів і т.п.). В результаті застосовуються тільки ті матеріали, які пройшли перевірку і довели свою безпеку.

Додамо, що школа повного циклу навчання буде розташована в столичному ЖК "Комфорт таун" (проект компанії KAN Development). Крім того, з 2017 навчального року відкриється новий проект "Дитячий клуб А +", який розташований в ЖК "Централ Парк".

Нагадаємо, Іванна Ніконова - дружина Ігоря Ніконова - почесного президента компанії KAN Development, який реалізував проекти Ocean Plaza, Tetris Hall, Central Park, Паркове Місто, БЦ 101 TOWER і ін.