Переможниця шостого сезону кулінарного шоу МайстерШеф поділилася досить незвичайним рецептом кавказької страви Бозбаш, до складу якого входять навіть фрукти!
"Це суп-бульйон з баранини, де крім баранини додають нут, овочі і фрукти. В Азербайджані є кілька видів цього супу – у нього додають аличу і чорнослив",- розповідає Асмік Гаспарян.
Страва Бозбаш особливо поширена на Кавказі, це так званий заправний суп на основі бульйону з баранини.
Суп Бозбаш (фото: instagram.com/missis_ais)
Бозбаш з реберцями (фото: instagram.com/dinara_1387)
Відео: youtube.com/Все буде смачно
Місця для пікніків у Києві на травневі свята (відео: STYLER.rbc.ua)
В яких місцях України найкраще провести травневі свята (відео: STYLER.rbc.ua)