Експерти розповіли, як викрити нечистих на руку співробітників закладів
Працівники українських кафе і ресторанів йдуть на різні хитрощі, щоб обманювати відвідувачів. Про це йдеться в сюжеті "Сьогодні".
Так, журналісти з'ясували, що дуже часто працівники закладів "недосипають та недоливають".
Журналісти разом з представником Спілки споживачів і відомим ресторатором влаштували рейд в один з київських ресторанів. Експерти швидко виявили недоліки в першому ж поданому блюді.
Відео: Як українців дурять в ресторанах (YouTube/Сьогодні)
За словами експертів, кухаря, як правило, йдуть на грубий обман відвідувачів. Хто сумнівається відвідувачам варто вимагати технологічну карту - там написано, скільки інгредієнтів у страві має бути, і перевіряти відповідність на вагах.
При цьому в заклад можна викликати поліцію. В такому випадку, кафе оштрафують - на 34 грн.