Чеські страви та пиво назвали небезпечними для здоров'я
Вчені заявили, що жирна їжа і алкоголь негативно впливають на організм
Вчені з Університету імені Томаша Ґарріґа Масарика заявили, що пити пиво і вживати в їжу національні блюдо шкідливо для здоров'я.
"Систематичне споживання пива призводить до розкладання внутрішніх органів і викликає найтяжчі хвороби", - розповів керівник науково-дослідного проекту Павло Грасгрубер, передає ТАСС.
Грасгрубер також негативно оцінив національну кухню чехів, де переважають свинина, тушкована капуста, кнедлики (варені вироби з тіста або картоплі) і висококалорійні соуси. Всі ці страви насичені жирами, а пиво, підкреслюють вчені, посилює негативний вплив на кишечник.
Повідомляється, що високий холестерин, гіпертонія і проблеми з жовчним міхуром властиві практично всім дорослим жителям країни.