Вчені назвали продукти, що знижують ризик захворіти на діабет

STYLERКраса і здоров'я        04.10.2016 - 15:42
Фото: Сир і молочні продукти (hochu.ua)
Фото: Сир і молочні продукти (hochu.ua)

Сир і йогурт допоможе запобігти захворюванню на цукровий діабет другого типу

Фахівці з Данії та Великобританії в результаті досліджень визначили продукти, які допомагають знизити ризик захворювання на діабет другого типу.

Як повідомляє "Ортодокс", щоденне вживання сиру в розмірі 55 грамів сприяє зниженню ризику захворіти на цукровий діабет другого типу на 12%, на стільки ж відсотків знизить ризик і регулярне вживання йогурту.

Фахівці з Данії та Великобританії обстежили раціон європейців. Результати, які вони отримали, спростовують канони багатьох дієт, які рекомендують виключити з діабетичного раціону жирні продукти. Але в даному випадку мова йде не про всі види жирів.

Вчені визначили, що пробіотики, які входять до складу молочних продуктів, не тільки сприяють запобіганню розвитку захворювання, але і стимулюють вироблення в крові вітамінів, які лікують діабет.

Тим не менш, не слід забувати про збалансоване харчування, в якому присутня багато фруктів і овочів .

Нагадаємо, медики назвали топ-7 продуктів, які вбивають рак.

 

Нагадуємо, не забудьте обрати свій спосіб читати новини.
Messenger Telegram Chrome
Теги: вчені
On Top