Вчені назвали сало найкориснішим продуктом в сезон застуд

STYLERКраса і здоров'я        17.11.2016 - 11:29
Фото: Сало (blogspot.com)
Фото: Сало (blogspot.com)

Експерти вважають, що сало зміцнює імунітет

Фахівці рекомендують в сезон застуд, який настає з приходом перших холодів і снігу, вживати натуральне свиняче сало.

Фахівці в області здорового харчування вважають, що звичка з'їдати по скибочці сала в сезон застуд сприяє зміцненню імунітету.

Про це вони розповіли виданню "Телеграф".

"Прискорення обмінних процесів усередині клітин, поліпшення функцій міжклітинних мембран, більш ефективна робота клітинних мітохондрій — лише частина переваг, які можна отримати, з'ївши шматочок сала", - зазначили вони.

До складу свинячого сала входить арахідонова кислота, яка відноситься до поліненасичених жирних кислот і незамінна для нормальної роботи серця, мозку і нирок.

Ця кислота входить до складу тільки свинячого сала і не міститься в рослинних оліях, повідомили вони.

Фахівці вважають, що помірне споживання сала до 30 грамів в день може стати хорошою профілактикою багатьох проблем зі здоров'ям.

До речі, дієтолог розповіла, що від сала не повніють.

Нагадуємо, не забудьте обрати свій спосіб читати новини.
Messenger Telegram Chrome
On Top