Вчені розповіли, як зробити каву більш корисною
Фото: Кава
Порошок какао знижує рівень тривожності
Вчені розповіли. як зробити каву більш корисною. Для цього потрібно додати в напій ложку какао, передає Cosmo.
Фахівці впевнені, що це доповнення підвищує концентрацію, і заспокоює нерви. Саме какао вдається послабити неприємний побічний ефект кофеїну - підвищену збудливість. Порошок какао-бобів збільшує приплив крові до мозку, а це підвищує показники уваги і підсилює тонус, без наслідків для нервової системи.
Недавні дослідження на тему впливу кофеїну на нервову систему виявили зв'язок агресії і улюбленого всіма напою. Люди, які роками п'ють каву, часто психічно нестійкі і непередбачувані особистості.
Як раніше повідомлялося, вчені розповіли, які напої провокують появу каменів у нирках.