The New York Times написала про київській піцерії ветеранів АТО

Газета опублікувала статтю про Рizza Veterano, в якій працюють військовослужбовці, які повернулися з АТО
Американське видання The New York Times написало про київській піцерії Рizza Veterano, яку відкрили ветерани АТО.
Власники піцерії приймають на роботу виключно ветеранів АТО і пояснюють це тим, що військовим складно знайти роботу, особливо в Києві. Як повідомляє The New York Times, раніше схожу ідею пропонували італійські солдати, що служили в Лівані.
Фото: The New York Times
Рizza Veterano була відкрита в Києві в грудні 2015 року Леонідом Остальцевым. Спочатку чоловік планував відкрити піцерію з двома кухарями, але розширив штат до шести піццайоло. В день вони готують 150 піц. За місяць українці зробили в закладі замовлення для військового госпіталю на загальну суму $3500.
Фото: The New York Times
До речі, виставку картин поранених бійців АТО відкрили у Дніпропетровську.