Оля Полякова показала, як приготувати італійські равіолі з квітками цукіні
Співачка Оля Полякова порадувала своїх фанів новим домашнім рецептом
Українська співачка Оля Полякова вже неодноразово доводила, що також є відмінною хазяєчкою. Так, Полякова ділилася зі своїми підписниками рецептами святкових пасок та інших смаколиків.
В цей раз Суперблондинка української естради показала своїм instagram-підписникам покроковий рецепт ще одного кулінарного дива – італійські равіолі з квітками цукіні і крабовим м'ясом.
При цьому тісто для равіолі Полякова також зробила самостійно.
Зазначимо, що равіолі – це італійський макаронне виріб з різною начинкою. По-простому б сказали, що це "пельмені". І все ж є кардинальні відмінності. Також равіолі мають характерну квадратну форму.
Рецепт домашніх равіолі з цукіні і крабовим м'ясом від Олі Полякової:
- Для смаколика Полякова використовує свіжі їстівні квіти цукіні – різновид кабачків. Квітки потрібно порізати на дрібні частини.
Скріншоти instagram.com/polyakovamusic
- На сковороді на оливковій олії необхідно підсмажити дрібно нарізаний часник, цибулю, додати для аромату гілочки розмарину.
- В отриману ароматну суміш додати подрібнені квітки цукіні і смажити все разом.
Скріншоти instagram.com/polyakovamusic
- Тісто з борошна твердих сортів пшениці, з жовтками – два білка додати щільності. Готовому тісту необхідно дати "відпочити" близько 30 хвилин.
Скріншоти instagram.com/polyakovamusic
- Далі на сковорідку до цукіні необхідно додати м'ясо краба (одна банка) і продовжувати тушкувати начинку.
Скріншоти instagram.com/polyakovamusic
- "Свіже" тісто необхідно дуже тонко розкачати. До речі, для цих цілей Полякова використовує спеціальну машинку.
- На тісто викладаємо невеликими порціями вже готову начинку з квіток цукіні і крабів.
Скріншоти instagram.com/polyakovamusic
- Краї тіста необхідно обов'язково змочити водою, щоб вони злипалися.
- Далі один край тіста потрібно занести над іншим і накрити начинку. При цьому Полякова підкреслює, що під час цього процесу важливо випустити повітря з утвореної "кишеньки".
Скріншоти instagram.com/polyakovamusic
- Потім фігурним ножем, необхідно акуратно відрізати зайве тісто і нарізати квадратні равіолі.
- Нарізані равіолі закидаємо в киплячу воду.
Скріншоти instagram.com/polyakovamusic
- Готові равіолі необхідно полити топленим вершковим маслом з розмарином.
Скріншот instagram.com/polyakovamusic
- Вуаля! Равіолі з квітками цукіні і м'ясом краба готові! Оля Полякова радить подавати страву з білим вином.
Скріншот instagram.com/polyakovamusic
Нагадаємо, раніше Оля Полякова поділилася з фанами дуже зворушливою домашньої історією.
Так, за словами Полякової, у неї втік кіт, що дуже засмутило дітей співачки – Машу та Алісу. Дівчатка пару місяців вмовляли маму купити нового кота, поки бездомна кішка несподівано не привела до їх хати аж чотири пухнастика.
Фіалки на сніданок, тюльпани на обід і троянди до вечері... Звичайно ж, як самостійне блюдо ця краса не подається. Тим не менш, існує безліч квітів, які можна вживати в їжу