Стейк з телятини з сливово-яблучним кремом від Ектора Хіменес-Браво

STYLERЇжа    09.04.2018 - 11:00
Стейк з телятини з сливово-яблучним кремом від Ектора Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво (прес-служба)

Суддя шоу "МастерШеф" поділився оригінальним рецептом

Як приготувати смачний стейк з телятини з сливово-яблучним кремом знає знаменитий кулінар - Ектор Хіменес-Браво. Пропонуємо вам ознайомитися з його фірмовим рецептом.

Стейк з телятини з сливово-яблучним кремом від Ектора Хіменес-Браво

Інгредієнти:

  • Телятина, вирізка 160 г
  • Слива 80 г, яблука
  • Вершки 30% 100 г
  • Біле вино 100 г
  • Дор Блю 20 г
  • Цибуля-порей 30 г
  • Масло вершкове 20 г
  • Олія рослинна 40 г
  • Розмарин 15 г
  • Цибуля ріпчаста 50 г
  • Курячий бульйон 30 г
  • Часник

Приготування:

Телятину обсмажити на сковороді, на рослинній з вершковим маслом олії, додавши часник, цибулю і розмарин.

Для приготування пюре: часник і цибулю обсмажити, додати нарізані яблуко і сливу, біле вино, цукор і тушкувати 10-15 хв. на слабкому вогні. Перебити блендером в однорідну масу.

Для соусу з порею: цибулю порей обсмажити на вершковому маслі, додати цукор, сіль і перець, додати вино, проварити 3-4 хв.

Далі додати курячий бульйон і вершки - перебити блендером і процідити через дрібне сито.

Для подачі: викласти пюре посередині, сир Дор Блю великими шматочками по колу. М'ясо викласти на пюре і полити соусом по контуру сиру.

Також пропонуємо вам ознайомитися з найцікавішими фактами про їжу.

Відео: video.rbc.ua

Нагадаємо, українську страву планують внести до списку Всесвітньої культурної спадщини.

Новини партнерів
On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся