Експерти з'ясували, як м'ясо пов'язано із захворюваннями серця

Фото: Колаж РБК-Україна
Фото: Колаж РБК-Україна

Присутність м'яса в раціоні зменшує ризик розвитку інфаркту

Лікарі вважають, що м'ясо є одним з найбільш корисних продуктів для здоров'я людини, тому дуже рекомендують включити його в раціон кожному мешканцю. Про це повідомляє Нealthline.

Вчені з канадського університету Макмастера заявили, що неперероблене червоне м'ясо і молочні продукти знижують ризик розвитку інфаркту, інсульту і передчасної смерті.

М'ясо залишається одним з найбільш суперечливих продуктів в історії живлення. І хоча люди їли його впродовж усієї еволюції, багато хто до цих пір вважає, що це може завдати шкоди.

Мя-Ð¾, ПроÐоÐ2ольсÑ'Ð2енная, ГоÐ2яÐÐна, СÑ'еÐ1кФото: (pixabay.com)

Проблема в тому, що сьогодні деякі м'ясні продукти піддаються високій обробці після того, як тварини були вбиті. Продукти нерідко обробляються нітратами, консервантами та різними хімікатами. Отже важливо відрізняти оброблене і звичайне червоне м'ясо.

Дослідники підкреслюють, що в той момент як оброблене м'ясо може заподіяти шкоду вашому здоров'ю, звичайне червоне м'ясо, навпаки, допоможе вилікуватися від багатьох недуг.

Нагадаємо, що вчені розповіли, як ожиріння залежить від рівня зарплати.

Раніше ми писали про топ-12 найкорисніших осінніх продуктах. Серед них: яблука, брюссельська капуста, пастернак, груші, цвітна капуста, бруква, гарбуз, ріпа, гранати, фініки, грейпфрут і мандарини.

Відео: РБК-Україна

Новини партнерів
On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся