Дослідники провели експерименти
Вчені Американського хімічного товариства з'ясували, що текіла впливає на зниження ваги. Про це передає 24tv.ua.
Експерти вивчили вплив текіли на рівень глюкози в крові, і виявили, що цукор в рослині, з якого виробляється текіла, може допомогти знизити рівень цукру в крові.
Природний цукор, який зустрічається в рослині агави, з якої робиться текіла, називається агавинами і не засвоюється організмом, тому не підвищить рівень цукру в крові.
Під час дослідження експерти виявили, що миші, які перебували на стандартній дієті, а потім пили воду з додаванням агавинов, починали їсти менше і мали більш низький рівень цукру в крові, ніж миші, які не споживали агавины.
Також гризуни, які вживали агавины, продукували гормон під назвою GLP-1, який довше утримує відчуття ситості і виробляє інсулін. Фахівці вважають, що агавины можуть бути корисні людям з діабетом другого типу або борються із зайвою вагою.
Нагадаємо, що вчені повідомили, що людина може відчувати наближення смерті.
В результаті проведених досліджень Школи психології Університету Кента з'ясувалося, що свою смерть люди відчувають завдяки запаху.