ua en ru

2018 рік якої тварини за гороскопом

2018 рік якої тварини за гороскопом Фото: 2018 рік Собаки (pixabay.com/markito)

Яка тварина вступить в свої права в 2018 році, згідно з китайським гороскопом, і які зміни готує нам символ наступаючого року

Рік вогненної стихії і Червоного Півня підходить до свого завершення. Про те, яким буде 2018 рік, яку тварину за гороскопом називають символом майбутнього року а також, що принесе зміна кольору і стихії східного календаря, розповість Styler.

2018 - рік Собаки

Згідно зі східним гороскопом, талісманом наступаючого 2018 року стане собака. Окрім цього, відбудеться зміна стихії і кольору. Імпульсивний, запальний Червоний Півень передасть владу відданому і доброзичливому Жовтому Собаці.

Вогняну стихію в 2018 році змінить стихія Землі. Як стверджують астрологи, новий рік і його символ принесуть спокій. Також варто чекати і змін у житті, але вони будуть на краще.

Рік Жовтого Собаки почнеться за китайським календарем 16 лютого 2018 року (під час другого молодика після зимового сонцестояння). Саме тоді Півень повністю поступиться своїми правами новому господареві року.

2018 - рік Жовтого СобакиФото: 2018 - рік Жовтого Собаки (pixabay.com/Spiritze)

Серед народжених у рік Собаки дуже багато відомих і талановитих особистостей: Тарас Шевченко, Михайло Лермонтов, Олександр Дюма, Віктор Гюго, Вольтер, О'Генрі, Уїнстон Черчиль, Мати Тереза, Мадонна, Сильвестр Сталлоне, Майкл Джексон, Елвіс Преслі, Шерон Стоун і ін.

Чого чекати від року Земляного Собаки

Cобаку називають найвідданішею і доброзичливою твариною, але в той же час, вона може проявляти агресивність і мати непростий характер. Астрологи називають Собаку покровителем родини, тому в майбутньому році багато самотніх людей можливо зустрінуть свою другу половинку. Риса дружелюбності проявиться у відносинах з колегами по роботі і близькими. 2018 рік буде менш конфліктним, ніж рік задерикуватого Півня.

У рік Жовтого Собаки житлові умови будуть комфортними і навіть поліпшаться, адже ця тварина завжди стоїть на сторожі будинку, захищаючи господарів від небезпек.

Собака є заступником представників інтелектуальних і творчих професій. На думку астрологів, у 2018 році ни них чекає просування по кар'єрних сходах. В цілому, майбутній рік стане хорошим часом для зміни життя на краще. Щоб він пройшов успішно, слід уникати обману, лицемірства, пліток, "брудних" грошей.

Рік Жовтого Собаки символізує відданість, дружелюбність, захистФото: Рік Жовтого Собаки символізує відданість, дружелюбність, захист (pixabay.com/petto123)

Для тих, хто прагне поліпшити своє фінансове становище, рік Собаки також обіцяє стати успішним. Жовтий колір привертає гроші, однак варто відмовитися від кредитів і не брати в борг.

Стихія Землі, яка змінить вогненну в рік Собаки, принесе заспокоєння, стабільність і добробут у всіх сферах життя.