Сонячна страви: дієтологи розповіли про топ-продуктах при похолоданні
Фахівці радять утриматися від вживання традиційних солодощів
Дієтологи назвали продукти, здатні поліпшити самопочуття в холоди. На їхню думку, до таких належать горіхи, насіння і авокадо і банани, повідомляє портал Neboley.
У них у всіх містяться так звані "повільні" вуглеводи, тобто енергія від цих продуктів буде стабільною і вдасться уникнути ефекту "американських гірок" з настроєм. Навпаки, пропонується уникати солодощів, в яких містяться вуглеводи "швидкі".
Подолати хронічну втому і депресію можна, поповнюючи організм вітаміном D. Основним його джерелом є жирні сорти риби, печінка тріски, м'ясо, жовток і молоко.
Ну і, звичайно, не завадить дотримуватися режиму дня і гуляти на свіжому повітрі.
Нагадуємо, що українців чекає похолодання вже в кінці тижня.