Зварити варення, зробити консервацію, заморозити овочі: скільки українців змушені це робити – опитування
Стало відомо, скільком українцям доводиться робити запаси їжі
Більшість українців змушені запасатися на зиму продуктами харчування. Зокрема, людям необхідно робити консервації, варити варення і заздалегідь подумати, як не залишитися в холодну пору року без овочів і фруктів. Про це повідомляється у програмі "Сніданок з "1+1".
Зазначається, що згідно з останніми даними, 80% громадян роблять запаси на зиму. Більшість з них проживають на заході країни – майже 90%, а трохи менше 70% - живуть на сході.
60% українців зберігають зимові запаси в погребі.
Більше половини опитаних заморожують фрукти і овочі, ще третина респондентів – заморожує м'ясо.
За даними експертів, однією з причин такої тенденції є низькі доходи і нерозвиненість внутрішнього ринку овочів.
Відео: Скільки українців (YouTube/Сніданок 1+1)
Раніше експерт розповів, чи вдасться Україні побороти бідність.
До речі, адвокат розповів українцям, як повернути розпакований товар в магазин. Розпакований продукт харчування неналежної якості зобов'язані прийняти в супермаркеті та повернути за нього гроші.
Нагадаємо, Супрун розвіяла міфи про користь нових гастрономічних трендів.
10 незвичайних фактів про кабачки (відео: STYLER.rbc.ua)