Натуральний йогурт протистоїть гіпертонії
Вчені з Британії повідомили, що вживання йогурту на сніданок може істотно знизити розвиток гіпертонічної хвороби у людини. Але це стосується тільки натурального продукту.
Дієтологи нагадали, що легковажне ставлення до свого здоров'я, до яких призводить несерйозне ставлення до підвищеного артеріального тиску - це інфаркт, інсульт і навіть смерть.
"Ви можете скоротити ймовірність розвитку гіпертонічної хвороби, просто додавши в свій ранковий раціон більше йогурту. Підкреслимо, що він повинен бути обов'язково натурального походження. Йогурт може захистити від високого кров'яного тиску завдяки комплексу кальцію, магнію і калію. Всі три речовини мають антигіпертензивну дію", – цитує медиків британське видання Express.
Експерти повідомляють, що якщо є йогурт кожен день на сніданок, це допоможе на 25% знизити розвиток гіпертонічної хвороби.
Не забувайте, що магазинні фруктові йогурти містять у собі дуже багато вуглеводів і цукрів. Їх краще не купувати, так як вони в собі не несуть ніякої користі.
Як ми раніше писали, експерт з харчування розповіла про те, як важливо снідати.