Поміняйте всього кілька інгредієнтів - і улюблене блюдо стане менш калорійним
Ті, хто вирішили боротися із зайвою вагою, знають, що величезне значення має харчування. А обмежувати себе в їжі дуже складно, особливо якщо все смачно приготоване.
Переможниця кулінарного шоу 6-го сезону МатерШеф Асмік Гаспарян розповіла, як приготувати плов, який буде в два рази менш калорійним за допомогою декількох простих прийомів.
Плов цілком може бути дієтичним блюдом (фото: instagram.com/zhibek1512)
Інгредієнти для приготування дієтичного плову:
Спосіб приготування дієтичного плову від Асмік Гаспарян
Дієтичний плов від Асмік Гаспарян (відео: youtube/Все буде добре)
Нагадаємо, раніше Асмік поділилася оригінальним рецептом баранини, запеченої в горіховому соусі.
Це блюдо, смак якого розкривається поступово. Ненав'язливі нотки прянощів, горіховий присмак і свіжа зелень у поєднанні із соковитим м'ясом створюють неймовірну кулінарну композицію.
Топ-10 незвичайних фактів про їжу (відео: STYLER.rbc.ua)
До речі, з 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента від 19 квітня 2003 року (відео: STYLER.rbc.ua)