"Розкішна їжа": український борщ прорекламували в The Washington Post
Авторитетне видання вважає, що борщ може стати справжньою прикрасою будь-якого святкового столу
Авторитетне американське видання The Washington Post прорекламувало український борщ.
Автором статті під назвою "This borscht is gorgeous - and good for you" (укр. Цей борщ чудовий та вдалий для вас) стала Еллі Крігер. Зокрема, вона розповіла жителям США про те, чим корисна традиційна українська страва.
"Іноді я купую продукти для конкретного рецепту, але частіше я виходжу на ринок і дозволяю інгредієнтам "розмовляти" зі мною. Недавня поїздка на ринок завантажила мої сумки купою чудових свіжих овочів: морквою, буряками, коренем селери і цибулею, поряд з хорошою твердою головкою капусти", - розповіла Еллі.
Скріншот сайту (washingtonpost.com)
За словами журналістки, вона довго думала, що приготувати з цих овочів, поки на розум не прийшла справді унікальна страва - борщ.
Крігер впевнена, що жодна страва не може подати ці інгредієнти більш ефективно, перетворюючи овочі в домашню їжу, як український борщ.
Також вона зазначила, що ця "розкішна страва" здатна прикрасити будь-який святковий стіл.
В кінці статті Еллі написала рецепт українського борщу для всіх американців, які захочуть приготувати це унікальне блюдо. Страву вона рекомендує подавати теплою і прикрашати кропом зі сметаною.