Бренд-шеф Людмила Семеха поділилася оригінальним рецептом пісної страви
З 19 лютого по 7 квітня триває Великий піст. Цей період передбачає харчування рослинними продуктами без м'яса, яєць, молока і молочних продуктів.
Що і як готувати, аби раціон був різноманітним, ми поцікавились у столичних шеф-кухарів, які готують пісну їжу круглий рік – для веганів та вегетаріанців.
Інгредієнти:
Цукіні – 100 грамів
Шампіньйони – 100 грамів
Цибуля біла – 30 грамів
Томати в'ялені – 10 грамів
Пісний майонез – 50 грамів
Волоський горіх – 10 грамів
Кінза – 3 грами
Рослинна олія – 10 грамів
Трюфельне масло – 2 грами
Як готувати?
Цукіні нарізаємо слайсами, додаємо сіль, перець, обсмажуємо на грилі.
Начинка: гриби і цибулю нарізаємо кубиками й обсмажуємо на рослинному маслі. Охолоджуємо до кімнатної температури, додаємо трюфельне масло, волоський горіх і збиваємо в блендері до однорідної маси.
Викладаємо на слайси нашу начинку і згортаємо рулетиком.
Соус: в пісний майонез додаємо нарізані в'ялені томати і кінзу.
Що приготувати на вечерю: оригінальні рецепти від відомого шеф-кухаря.
Сніданок із хурми та мандаринів: Асмік Гаспарян поділилася оригінальним рецептом.