Читачі Styler дізнаються, де випікають самий незвичайний хліб, де можна купити шеврет українського виробництва, з чого тітка Зіна робить рікотту в Закарпатті та в якому регіоні найкорисніші соки, а також помилуються золотої осені в різних куточках України
"Виявилено в Україні" - проект про любов до своєї країни, в ході якого мандрівники-автолюбителі та експерти на чолі з журналісткою Лалою Тарапакиной досліджують маловідомі місця України. Його мета - створення нової туристичної карти України, де будуть позначені не тільки великі та відомі всім міста, але і унікальні точки, де є чому здивуватися і порадіти.
Третій сезон проекту, що стартує 11 жовтня, відкриє читачам Styler кулінарну карту країни. Разом з мандрівниками ми відвідаємо маленькі і великі приватні виробництва, створені руками людей і побудовані на їх ентузіазмі. Це сироварні, винні погреби, кондитерські та інші гастрономічні Мекки України, до яких ще не дійшов масовий потік туристів.
Фото: Закарпатська сироварня Погоди
Команда проекту розповість і покаже, де в Одесі можна купити найсмачніше вино, якими сирами Полтавщина славиться і чим вони відрізняються від грузинських виробництв, в яких заповідних куточках розлучаються страуси і які ферми вважаються екологічно чистими.
Звичайно, це не скасовує мальовничих фотозвітів і прямої трансляції золотий української осені з усіх областей України, для вивчення яких вам не вистачить, можливо, і декількох років щоденних поїздок.
Фото з першого і другого сезонів проекту-автоподорожі "Виявилено в Україні"
У першому і другому сезонах команда експедиції проїхала 35 тис. км по Україні, побувала на Бирючому острові і в Колочаві, на річці Псел і Лебединому озері, об'їздила всі Карпати, проїхалася по слідах мольфарів, підкорила кілька гірських вершин і навіть навчилася доїти овець.