Дієтологи розповіли, які продукти найбільше корисні восени і взимку

На думку фахівців в осінній період краще всього зміцнюють імунітет квашена капуста, сухофрукти
Дієтологи назвали продукти, які є максимально корисними в період осені і зими. На їх думку, це квашена капуста і сухофрукти. Саме ці продукти дозволяють істотно зміцнити імунітет.
За словами експертів, в ході природного квашення капуста, огірки отримують нові властивості, повідомляє видання Neboley.
Квашена капуста містять аскорбінову кислоту і бета-каротин, що в кілька разів більше, ніж у свіжого овоча.
Фініки, інжир, родзинки, курагу також треба є в зимовий час. У них великий вміст клітковини, повний набір вітамінів і мінералів, а також необхідних амінокислот.
У м'якоті сухофруктів, особливо фініків міститься велика кількість калію, необхідного для гарної роботи кишечника. Також ці продукти багаті на амінокислоти.
Нагадаємо, дослідники довели користь горіхів під час дієти.