Дієтологи розповіли, які продукти найбільше корисні восени і взимку

STYLERЗдоров'я        07.11.2016 - 19:50
Фото: Квашена капуста (Tochka.net)
Фото: Квашена капуста (Tochka.net)

На думку фахівців в осінній період краще всього зміцнюють імунітет квашена капуста, сухофрукти

Дієтологи назвали продукти, які є максимально корисними в період осені і зими. На їх думку, це квашена капуста і сухофрукти. Саме ці продукти дозволяють істотно зміцнити імунітет.

За словами експертів, в ході природного квашення капуста, огірки отримують нові властивості, повідомляє видання Neboley.

Квашена капуста містять аскорбінову кислоту і бета-каротин, що в кілька разів більше, ніж у свіжого овоча.

Фініки, інжир, родзинки, курагу також треба є в зимовий час. У них великий вміст клітковини, повний набір вітамінів і мінералів, а також необхідних амінокислот.

У м'якоті сухофруктів, особливо фініків міститься велика кількість калію, необхідного для гарної роботи кишечника. Також ці продукти багаті на амінокислоти.

Нагадаємо, дослідники довели користь горіхів під час дієти.

Нагадуємо, не забудьте обрати свій спосіб читати новини.
On Top