ua en ru

2019-й буде драматичним: експерт повідомив про хитке положення Путіна

2019-й буде драматичним: експерт повідомив про хитке положення Путіна Колаж РБК-Україна

Поглиблення світової кризи ще більше похитне довіру до президента РФ

Економіст Олег Соскін стверджує, що у 2019 році буде відбуватися поглиблення світової економічної кризи, яка похитне довіру росіян до Путіна ще більше. Про це політолог розповів в чаті виданню Главред.

"Росія пішла з ринків, припинила працювати через стабільні банківські і фінансові інститути. Російська економіка замикається в собі... 2019 рік лише погіршить цю ситуацію... світова криза посилюється, він перейшов у виробничу фазу, зайвих грошей немає, гроші стають дорогими, кожен сам за себе відповідає. Російські мільярдери від своїх грошей не відмовляться. А значить, доведеться перекладати тягар на росіян", - сказав експерт.

У даній ситуації почне відбуватися ріст цін, будуть припинятися збільшення зарплат і пенсій. Тому, за словами політолога, 2019-й рік буде для росіян драматичним і важким.

Президент РФ вже давно віддалився від росіян. Експерт упевнений, що, крім того, людям набрид імператор-загарбник, який вирішує чужі питання, але не займається проблемами своєї держави і народу. Також великим ударом для Росії є відсутність можливості розвитку економіки.

Нагадаємо, що експерт висловив можливість масштабної війни між РФ і Україною. Він звернув увагу, що Україна готова відповісти на російську агресію, а велика війна може завдати Путіну смертельний удар, тому він її не почне.

Ми писали, що експерт повідомив, які території отримає Україна після розпаду РФ. Експерт стверджує, що по мірі того, як Україна буде посилюватися і формувати себе як держава півночі і півдня, по мірі реалізації концепції міжмор'я, почне посилюватися також і загроза розпаду Росії.

А також повідомляли, що владі РФ загрожують масштабні протести. За словами Удальцова, в Росії є протестний потенціал, який може перерости у велику проблему для влади. Людей може сколихнути будь-яка тема і тоді вони вийдуть на масові протестні акції.