Паштет - універсальна їжа. Його можна готувати з чого завгодно, важливо лише правильно підібрати поєднання інгредієнтів.
Нутриціолог Анна Нікольська на сторінці в Instagram запропонувала приготувати паштет, який підкорить вас своєю простотою, кремовою текстурою і м'яким смаком!
За ніжною консистенцією ховається справжня нутритивна бомба! В одній порції - 22 грами білка, 25 г жирів і 50 г вуглеводів. Додайте до нього великий боул з овочів - зелень, свіжі плоди або термооброблені хрестоцвіті, і ваш імунітет віддячить вам!
Ілюстративне фото (www.pexels.com)
Інгредієнт:
Спосіб приготування:
⠀
1. Промиваємо акуратно сочевицю (експерт радить міняти воду 3 рази), заливаємо холодною чистою водою.
2. Доводимо до кипіння, знімаємо піночку і варимо на малому вогні до готовності, регулярно помішувати.
3. Натираємо моркву на великій тертці, пасеруємо на сковороді (можна відварити, остудити та очистити моркву, але це займе більше часу).
4. Подрібнюємо горіхи в кавомолці або рубаємо ножем.
5. Всі інгредієнти відправляємо в блендер.
Нагадаємо, що раніше голлівудська актриса Холлі Беррі навчила готувати напій для міцного сну.
До слова, учасник "МастерШеф" показав, як приготувати різотто за 20 хвилин.