Сезон баклажанів у розпалі, тому запасаємося рецептами смачненького на зиму. Гостренькі овочі в аджиці точно вас порадують в холодну пору року.
Рецептом поділилася відома українська кулінарка-блогерка Лілія Цвіт.
"Баклажани по цьому рецепту виходять дуже смачні, не розварені, але м'якенькі і соковиті. Аджика з перцю дуже пахуча, а гостроту в цьому рецепті можна "регулювати" на свій смак", - розповідає Лілія.
Смачного!
Апетитні фото різних страв та рецепти смаколиків можна подивитися тут.
Раніше ми писали, як приготувати справжній прованський рататуй з кабачків, баклажанів та помідорів.
Також повідомлялося, як зробити кабачки в томатному соусі на зиму.