7 простих способів, які допоможуть зробити чай кориснішим
Експерти назвали натуральні добавки, які зроблять чай кориснішим і смачнішим
В мережі опублікували сім способів, за допомогою яких можна урізноманітнити звичайне вживання чаю. Завдяки натуральним добавкам, на думку фахівців, чай стане не тільки смачнішим, але й кориснішим.
Портал "Живи активно" відібрав сім інгредієнтів до чаю, які можна придбати в будь-якому магазині.
1. Жасмин
Жасмин в чаї – хороший спосіб боротьби із занепадом сил і хронічною втомою. Також такий напій піднімає знижений артеріальний тиск і підвищує апетит.
Фото: Чай з жасміном (puzenush.ru)
2. Імбир
Корінь імбиру можна натерти на тертці і додати в чай або заварити окропом. Він чудово зігріває, бадьорить й активізує обмін речовин.
Фото: Корінь імбиру (usefood.ru)
3. М'ята
Запашні листя м'яти, заварені з чорним чаєм, діють як заспокійливе. Вважається, що м'ята допомагає при температурі під час застуди або грипу.
Фото: Чай з м`ятою (comments.ua)
4. Калина
Ягоди калини завжди вважалися джерелом вітамінів. Досить розтерти їх з цукром і додати в напій.
Фото: Калина (Nalivali.ru)
5. Кориця
Часто корицю додають у каву, однак її можна вживати і з чаєм. Дрібку меленої кориці додають прямо в чашку.
Фото: Кориця (oboi-dlja-stola.ru)
6. Кардамон
На думку фахівців, кардамон знімає головний біль, а також додасть чаю вишуканий смак.
Фото: Кардамон (sdelaychay.ru)
7. Бадьян
Гарячий чай з бадьяном допомагає при болях в горлі та кашлю. В якості приємного бонусу, зірочки бадьяна зроблять ваш напій красивим і неординарним.
Фото: Бадьян (Sunny7.ua)
До речі, астронавт показав, як випити чашку кави в невагомості.