Рецепт дуже простий і корисний, тому приготування сирків багато часу не займе
Переможниця 6-го сезону популярного українського кулінарного шоу МастерШеф Асмік Гаспарян поділилася рецептом ідеального сніданку – сирок з фруктами в шоколаді.
Домашній сирок в шоколаді, поетапний спосіб приготування (відео: YouTube/Все буде смачно)
Розтопити на паровій бані шоколад. Змастіть розтопленим шоколадом силіконові формочки і поставте їх в морозилку на 20 хв.
Перебити до однорідності сир, цукрову пудру і ванільний цукор. Очистіть і наріжте кубиками ківі і банани. Очищені мандарини розберіть на часточки і розріжте кожну на 3 частини. Змішайте порізані фрукти з сирною масою. Додайте подрібнене листя м'яти. Перемішайте.
Розтопіть ще одну плитку шоколаду. У формочки з замерзлим шоколадом викладіть сирно-фруктову масу, зверху залийте розтопленим шоколадом. Поставте в морозилку на 15 хв. Потім дістаньте сирок з фруктами в шоколаді з формочок і насолоджуйтеся результатом.
Асмік Гаспарян
Нагадаємо, звання МастерШефа шостого сезону завоювала Асмік Гаспарян, яка перемогла в суперфинальной кулінарній битві Катю Пєскову.