ua en ru

Залишаємось завжди здоровими і красивими: відомий дієтолог поділилася секретами харчування

Залишаємось завжди здоровими і красивими: відомий дієтолог поділилася секретами харчування Ілюстративне фото (pixabay)

Експерт розкрила деякі "фішки" правильного харчування

Відомий український дієтолог Світлана Фус розповіла про декілька правил харчування для того, щоб завжди залишатися здоровим, красивим, життєрадісним і повним енергії. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

По-перше, ніколи не слід пропускати сніданок у перші 1-2 години після сну, оскільки це запорука активної роботи шлунка протягом всього дня.

Також треба їсти невеликими порціями по 4-5 разів на день кожні 3-4 години. "Важливо, щоб прийом їжі давав вам відчуття ситості на 3-4 години. Між прийомами їжі нічого не їсти і не пити кави з молоком", - повідомила Світлана.

Дієтолог зазначила, що слід робити акцент на їжі рослинного походження. Овочі добре втамовують голод і володіють одночасно мінімальною кількістю калорій.

Також потрібно випивати достатню кількість води. Фахівець розповіла, що вважається нормою 1,5-2 літри води на день. "Рекомендую випити склянку води при виникненні почуття голоду, адже це цілком може виявитися звичайна спрага", - сказала вона.

Солодке слід їсти тільки вранці після їжі тим, кому складно обходитися зовсім без нього. Вранці, бо тоді організм працює активніше, і калорії спалюються більш ефективно.

"Ми висипаємося і проводимо достатньо часу на свіжому повітрі. Без міцного здорового сну і насичення киснем організму складно буде відновлювати енергію і спалювати жири", - додала дієтолог.

Раніше Світлана Фус розповіла, які ключові помилки люди часто роблять при схудненні і чому так робити не можна.

Також ми повідомляли про те, що нове дослідження показало, що при певній нормі бургери абсолютно нешкідливі для людського організму.

Раніше Styler писав, що фітнес-тренер Аніта Луценко показала ефективну вправу для поліпшення постави, а також зміцнення м'язів рук.

Рекомендуємо до перегляду:

Відео: Факти про каву, які вас здивують