ua en ru

Сирок з фруктами в шоколаді: рецепт від переможниці шоу МастерШеф 6

Сирок з фруктами в шоколаді: рецепт від переможниці шоу МастерШеф 6 Сирок в шоколаді (фото: pixabay/Alexas_Fotos)

Рецепт дуже простий і корисний, тому приготування сирків багато часу не займе

Переможниця 6-го сезону популярного українського кулінарного шоу МастерШеф Асмік Гаспарян поділилася рецептом ідеального сніданку – сирок з фруктами в шоколаді.

Склад:

  • ківі — 2 шт.
  • банани — 2 шт.
  • мандарини — 1 шт.
  • чорний шоколад (70%) — 180 г
  • сир (5%) — 250 г
  • цукрова пудра — 75 г
  • ванільний цукор — 16 г
  • м'ята — 2 гілочки

Сирок в шоколаді, спосіб приготування:

Домашній сирок в шоколаді, поетапний спосіб приготування (відео: YouTube/Все буде смачно)

Розтопити на паровій бані шоколад. Змастіть розтопленим шоколадом силіконові формочки і поставте їх в морозилку на 20 хв.

Перебити до однорідності сир, цукрову пудру і ванільний цукор. Очистіть і наріжте кубиками ківі і банани. Очищені мандарини розберіть на часточки і розріжте кожну на 3 частини. Змішайте порізані фрукти з сирною масою. Додайте подрібнене листя м'яти. Перемішайте.

Розтопіть ще одну плитку шоколаду. У формочки з замерзлим шоколадом викладіть сирно-фруктову масу, зверху залийте розтопленим шоколадом. Поставте в морозилку на 15 хв. Потім дістаньте сирок з фруктами в шоколаді з формочок і насолоджуйтеся результатом.

Асмік Гаспарян, рецепти

Асмік Гаспарян

Нагадаємо, звання МастерШефа шостого сезону завоювала Асмік Гаспарян, яка перемогла в суперфинальной кулінарній битві Катю Пєскову.