Світлана Фус поділилася списком продуктів, які зміцнять імунітет
Одна з кращих дієтологів країни Світлана Фус розповіла своїм підписникам в Instagram, які сезонні продукти повинні бути присутніми в раціоні для того, щоб зміцнити імунітет.
Сливи
Сливи не тільки смачні, але й містять велику кількість речовин, які захищають організм. Серед них мінерали, вітаміни, ферменти і клітковина. У сливах містяться вітаміни - С, В, бета-каротин, харчові волокна і органічні кислоти.
Яблука і груші
Яблука та груші - продукт, який дієтолог обов'язково рекомендує занести в раціон. Вони допомагають зміцнити імунітет і є джерелами заліза, йоду, калію, кальцію, вітамінів РР і С.
Гарбуз
Гарбуз, за словами Світлани Фус, один з найбагатших джерел бета - каротину. Цей жовто -рослинний пігмент в нашому організмі перетворюється у вітамін А, що сприяє нормальному росту кісток і зміцнює імунну систему.
"Їжте гарбуз регулярно і ви помітите поліпшення пам'яті та зору. А ще гарбуз добре впливає на нервову систему та якість сну", - пише дієтолог.
Раніше Світлана Фус розповідала про ключові помилки при схудненні.
Також ми повідомляли про те, що відомий дієтолог поділилася секретами правильного харчування.
Нагадаємо, що раніше фітнес-тренер Аніта Луценко показала ефективну вправу для зміцнення м'язів рук.
Відео: 10 цікавих фактів про їжу