Сирники здаються, на перший погляд, простою стравою, але щоб вони вийшли смачними, правильної форми та консистенції, слід враховувати ряд нюансів.
Переможець "МастерШеф 11" Богдан Шинкарьов розповів у Instagram, як приготувати ідеально смачні сирники і розкрив секрети страви.
Сирники за рецептом Богдана вийдуть ідеальними (www.pexels.com)
Інгредієнти:
Лайфхак: Дуже важливо протерти сир через сито, тоді текстура вийде ніжною і буде смачно! Перебити в блендері та подрібнити виделкою - не те, тільки сито!
Спосіб приготування:
Але Богдан запропонував удосконалити рецепт і дав кілька порад, щоб вивести страву на новий рівень.
Переможець "МастерШеф11" поділився оригінальними ідеями для сирників (instagram.com/bohdan_shynkarov)
Прикрашаємо готову страву гранатом і пластівцями підсмаженого мигдалю.
Нагадаємо, що раніше переможниця "МастерШеф" Яна Балог дала рецепт смачної рибки в горіховій паніровці, що підкорила Ектора Хіменеса-Браво.
Також ми ділилися рецептом смачного шоколадного рулету з апельсиновою начинкою, який можна навіть тим, хто худне.