"Обрізані тушки курей і мертвечина": в мережі показали, що кладуть в українські пельмені замість м'яса
Киянин розповів, що насправді знаходиться у начинці напівфабрикатів
У мережі показали, що насправді кладуть в якості начинки в заморожені напівфабрикати. Про це написав пост в Facebook киянин Володимир Косенко, брат якого працює на виробництві таких продуктів. Як виявилося, у пельменях і варениках містяться кістки, обрізки шкур і жир.
"Пост фудпорна. Мій брат працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він носить в рукаві пельмені, а тому, що всі "м'ясо", яке міститься в таких продуктах - це обвалка. Обваляне м'ясо є в т. р. і в ковбасах, сосисках і інших м'ясних продуктах, які коштують всі гроші світу", - повідомив Володимир.
Він пояснив, що означає "обвалка" м'яса.
"Що таке обвалка? Це кістки, шкурки, обрізані тушки курей та іншої мертвечини, які засовують в спеціальний барабан (на подобі пралки), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих "продуктах" за рахунок ударів об стінки, відстає від кісток і звалюється в якусь подобу фаршу зі сполучних тканин, жиру та інших радощів. А бренд менеджери розміщують на упаковці красиві пики відомих кухарів. Треба ж створити ілюзію того, що це спеціально для вас зліплено "маленьким звірятком, що загортає пельмені у целофан". Смачно ж і з натуральними спеціями!", - продовжив пояснювати чоловік.
Скріншот (facebook.com/volodimir.kosenko)
Косенко прикріпив до посту фотографію, яка говорить сама за себе.
Фото: Начинка для пельменів (facebook.com/volodimir.kosenko)
Нагадаємо, що російський блогер показав, що їдять "злиденні українці".