Приготувати поживні відбивні для всієї родини можна з курячих сердечок. Такі відбивні будуть ситними, економними й на приготування піде зовсім небагато часу.
Як зробити відбивні з курячих сердечок, розповіла кулінарка Ксенія Радостіна у своєму відео на TikTok.
Курячі сердечка добре промиваємо і надрізаємо уздовж не до кінця, а потім розкриваємо. Кожне сердечко відбиваємо акуратно молотком для м'яса.
Беремо два яйця, збиваємо їх з сіллю і перцем. Додаємо туди ложку майонезу і знову добре збиваємо. Потім насипаємо ложку борошна з гіркою і перемішуємо кляр до однорідної маси.
Кожне сердечко занурюємо спочатку в кляр з двох сторін, а потім обвалюють в панірувальних сухарях і викладаємо на розігріту з рослинною олією сковороду.
Смажимо відбивні з двох сторін до золотистої скоринки. Потім викладаємо на паперову серветку, щоб вбралося масло. І подаємо до столу.
До відбивних можна зробити прекрасне доповнення у вигляді соусу з маринованою цибулею.
Цибулину нарізаємо кільцями або півкільцями, складаємо в миску, додаємо 1 ложку цукру, 3 ложки оцту і трохи теплої води. Накрийте кришкою і дайте настоятися 10 хвилин. А потім посипте зверху відбивні.
@radostina_ksenia7 В далині за селом-Володимир Іжицький
Апетитні фото різних страв та рецепти смаколиків можна подивитися тут.
До речі, раніше ми розповідали про те, як зробити неймовірно смачні заготовки на зиму за рецептами італійських кухарів.
А ще ми писали про те, як приготувати справжній Яворівський пиріг за рецептом пані Стефи.