ua en ru

У Києві зберуться гуру ресторанного франчайзингу

У Києві зберуться гуру ресторанного франчайзингу Афіша форуму

Представники світових мереж KFC, Vapiano, carl's Jr, "Додо Піца" їдуть виступати на Форум ресторанного франчайзингу FRANCHITHINK

30 листопада 2017 року в КВЦ "Парковий" можна буде відразу купити або продати франшизу і дізнатися все про ресторанний франчайзинг.

На FRANCHITHINK зустрінуться представники ресторанних франчайзингових мереж України та світу, а також інвестори (власники закладів), постачальники та інші експерти ресторанного ринку. Загальна кількість гостей складе 1500 осіб з України, країн СНД, а також США, Великобританії, країн Західної, Східної Європи та Азії.

Головна сцена форуму вміщує понад 800 осіб. Тут іноземні спікери поділяться своїми кейсами та історіями успіху. Серед експертів вже підтвердили участь:

- Бенжамін Саймон, віце-президент великої мережі ресторанів швидкого обслуговування Carl’s Jr (мережа об'єднує більш ніж 3500 закладів в США, Еквадорі, Мексиці, Сінгапурі, Таїланді, Білорусі і Росії);

- Федір Овчинников, засновник і співвласник міжнародної мережі "Додо Піца", що нараховує понад 200 піцерій у 9 країнах;

- Деніз Косан, засновник Walter's Coffee Roastery, яка всього за кілька місяців свого існування стала інтернет-феноменом і потрапила в сюжети найбільших медіа;

- Маріо К. Бауер, член ради Директорів міжнародного франчайзингу, член Виконавчої ради Vapiano SE (разом з командою відповідає майже за 200 ресторанів у більш ніж 30 країнах по всьому світу);

- Ольга Єлісєєва, операційний директор (COO) бренду KFC в Центральній і Східній Європі, Росії та країнах СНД.

Освітня зона включає також зали CREATE з прикладними доповідями і зал THINK – для професіоналів ринку ресторанного франчайзингу. Тут ви дізнаєтеся про те, як розвивати і масштабувати свій бренд, як вийти на нові ринки і які PR-стратегії застосовувати в ресторанних мережах міжнародного рівня.

На освітніх майданчиках CREATE та THINK своїм досвідом з вами поділяться:

- Мирослава Козачук, засновник Franchise Group;

- Олександр Мусатов, експерт в області ресторанного консалтингу, співвласник ресторанів True Burger Bar і Hendrick's bar;

- Максим Пручай, директор по франчайзингу мережі Salateira;

- Надя Перевізник, спеціаліст комунікації - маркетингу та PR, власник і головний натхненник PR Bar.

На території EXPO будуть представлені фірмові стенди 30 ресторанних франшиз. А в зоні BUY пройдуть презентації як українських франшиз, відомих у багатьох країнах світу, так і франшиз ресторанних мереж з США, Іспанії, Італії, Ірландії, Туреччини, Білорусі та Росії.

Квитки доступні на сайті.