Краща ресторанна концепція: відбувся фінал премії "Пальмова гілка 2018"

Четвер 24 травня 2018 13:50
Краща ресторанна концепція: відбувся фінал премії "Пальмова гілка 2018"
Відбувся фінал премії "Пальмова гілка 2018" (прес-служба)

У фіналі взяли участь 12 ресторанів

16 травня відбувся фінал премії "Пальмова гілка 2018", де була вибрана найкраща ресторанна концепція року.

Протягом дня спікери від кожного закладу презентували історію створення своїх дітищ, ділилися секретами реалізації та презентували основний концепт закладу.

По закінченні 12 презентацій, всім присутнім були продемонстровані 12 відеороликів фіналістів, після чого відбулося голосування за перше, друге і третє місце. Привітати фіналістів і переможців на церемонію нагородження приїхав також президент Leaders Club International - Eric de Wagenaere (Бельгія).

Фінал премії "Пальмова гілка 2018"

За підсумками голосування переможцями премії "Пальмова гілка 2018" стали:

  1. ЖЗЛ (Київ) - Золота Пальмова гілка".
  2. Hangover (Київ) - Срібна "Пальмова гілка".
  3. WIN Bar (Київ) - Бронзова "Пальмова гілка".

22 жовтня 2018 року ресторан ЖЗЛ представить свою концепцію на міжнародному конкурсі в Антверпені.

Після вручення нагород, всі учасники заходу насолодилися DJ-сетом, коктейлями і фуршетом, а також змогли поспілкуватися з фіналістами.

Краща ресторанна концепція: відбувся фінал премії "Пальмова гілка 2018"Краща ресторанна концепція: відбувся фінал премії "Пальмова гілка 2018"Краща ресторанна концепція: відбувся фінал премії "Пальмова гілка 2018"Краща ресторанна концепція: відбувся фінал премії "Пальмова гілка 2018"Краща ресторанна концепція: відбувся фінал премії "Пальмова гілка 2018"Краща ресторанна концепція: відбувся фінал премії "Пальмова гілка 2018"
 

Фінал премії "Пальмова гілка 2018" (фото: прес-служба)

Нагадаємо, раніше у мережі розповіли зворушливу історію про "незвичайного" кухаря Наталію.

Читайте РБК-Україна в Google News

On Top
Продовжуючи переглядати RBC.UA Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності Правилами користування сайтом і згодні з використанням файлів cookie. Ознайомитися
Погоджуюся