Кухар Vegan City Сергій Бойко поділився рецептом пісної страви
З 19 лютого до 7 квітня триває Великий піст. Цей період передбачає харчування рослинними продуктами без м'яса, яєць, молока і молочних продуктів.
Що і як готувати, аби раціон був різноманітним, ми поцікавились у столичних шеф-кухарів, які готують пісну їжу круглий рік – для веганів та вегетаріанців.
На прохання Styler кухар волонтерського проекту Vegan City Сергій Бойко поділився рецептом сирників.
Інгредієнти:
Тофу – 400 грамів
1 банан
1 столова ложка арахісової пасти
3 столові ложки борошна
1 пачка ванільного цукру
1 столова ложка сиропу агави
Як готувати?
Перебиваємо всі інгредієнти до однорідної маси блендером. Додаємо родзинки і ставимо на 20 хв в холодильник.
Формуємо сирники і смажимо на розігрітій пательні на повільному вогні до скоринки.
Подаємо з горішками, ягодами і сиропом агави.
Відео: Топ-5 найбільш незвичайних фестивалів світу (video.rbc.ua)
Сирок з фруктами в шоколаді: рецепт від переможниці шоу МастерШеф 6.
Топ-5 рецептів "Олів'є": як змінився салат за 150 років.