ua en ru

Ulichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 році

Ulichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 році Роман Тугашев, CEO&Founder Ulichnaya Eda (прес-служба)

Компанія Ulichnaya Eda поділилася результатами минулого фестивального сезону і оголосила про свої плани на 2018-й рік

16 лютого засновник Ulichnaya Eda Роман Тугашев і його команда зібрали учасників фуд-корту, фінансових, інформаційних та інших партнерів на вечірку "Ulichnaya Eda: підсумки 2017, плани 2018". Ділимося найцікавішими тезами цієї зустрічі.

Роман Тугашев, CEO&Founder: “На підставі опитування учасників фуд-корту ми прийняли рішення, що в 2018-му не буде другого тенту фуд-корту Coworking. Тепер всі точки будуть в рівних умовах, зібрані в одному основному тенті. Саме він два дні в місяць буде перетворюватися в найбільший ресторан країни, де гурмани зможуть спробувати все розмаїття вуличної їжі.

Одним із головних завдань сезону буде реалізація гастрономічних світових трендів. Тому ми багато читаємо, багато подорожуємо, багато їмо, їмо їжу на вуличних точках, ринках, у ресторанах різних міст і країн. За період міжсезоння у нас з'явилося бачення, які з цих трендів зайдуть в Україні. Саме їх ми всі будемо пробувати в новому сезоні".

Ulichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 році

Команда проанонсувала, коли це все можна спробувати.

14-15 квітня — Kyiv Coffee Festival vol. 4

Захід відкриє фестивальний сезон-2018 на "Арт-заводі Платформа", збере в один вікенд на одній локації тисячі кавоманів та професіоналів індустрії, сотні бариста, десятки обжарщиків і кав'ярень зі всієї України. Вже 4-й рік поспіль фестиваль стане найбільш красномовною ілюстрацією стрімкого розвитку української кавової культури.

Однією з головних подій стануть 3 національних чемпіонатів з кави, які в рамках заходу проведе міжнародна організація Speciality Coffee Association (SCA). І кожен гість фестивалю зможе спостерігати за цим видовищним процесом і дізнатися найталановитіших бариста, які в подальшому будуть захищати честь України на міжнародних чемпіонатах в таких дисциплінах:

Barista Championship Of (класика)

Coffee Roistering Championship (смаження)

Brewers Cup (альтернативні методи заварювання кави)

19-20 травня — Kyiv Beer Festival vol. 2

Це перший фестиваль в Україні не про комерційні бренди, а про пивну культуру. Любителі пива і ті, хто досі не міг зрозуміти принадність цього напою, познайомляться з усіма можливими видами і різновидами крафтового пива, звареного з "ремісничим" рецептам.

Також на фестивалі буде унікальна можливість особисто познайомитися і поспілкуватися з українськими пивоварами, які обрали для себе нелегку місію прищепити українцям смак до хорошого пива. Українські пивоварні, домашні пивовари і імпортери дадуть можливість спробувати гостям близько 200 сортів пива.

Ulichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 році

1-3 червня — Ulichnaya Eda: відкриття

Перший у 2018-му році фестиваль Ulichnaya Eda стане стартом літнього сезону і бальзамом на душу всім, хто вже мріє виїхати у відпустку, але поки не може. На фуд-корті частування буде ретельно відібрано так, щоб створити літній настрій і дати скуштувати смаколики різних кухонь світу.

Атмосферу відпустки забезпечать басейни, водні гірки, skeam board, шезлонги, масаж та багато інших задоволень. Батькам, які ще не встигли відправити чадо на канікули, не доведеться вирішувати, з ким його залишити. Поруч з водною зоною розташується цілий парк розваг для дітей і підлітків.

15-16 червня — Білі ночі vol. 6

За 3 роки Dance Event "Білі ночі" став найбільш масштабною вечіркою країни. Зазвичай тут зібрано 5 сцен, 100 артистів із різних музичних напрямів — від до Disco Drum&Bass, світлові і танцювальні шоу, тонни метафану, сотні кіловат звуку і тисячі меломанів.

13-15 липня — Ulichnaya Eda Night

Перший раз Ulichnaya Eda пройде в нічному форматі. У липні найдовші ночі, а значить всім вистачить часу спробувати всі страви та розваги.

Ulichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 році

3-5 серпня — Ulichnaya Eda: 5 років фестивалю

Ви коли-небудь звали на День народження кілька тисяч гостей? А команда Ulichnaya Eda зробить це 5-й рік поспіль з рекордною кількістю страв, подарунків та розіграшів.

17-18 серпня — Білі ночі vol. 7

2 рази в рік "Арт-завод Платформа" живе за принципом "Ніч яскравіше дня!". З кожним разом музичними гостями стають все більш зоряні персонажі.

Кожні наступні "Білі ночі" все більш потужно підривають соцмережі фотографіями та відео з гео-міткою "Арт-завод Платформа". Традиційно тут буде багато хитромудрих фото - і чіллаут-зон, світлових інсталяцій і мапінгу.

15-16 вересня — Wine & Restaurants

Це абсолютно новий формат фестивалів. У нього дві складові:

- Wine — знайомство з самими яскравими локальними та закордонними виробниками, важливі аспекти виноробства, вміння орієнтуватися в сортах і маркуваннях, боротьба зі стереотипами про вино;

- Restaurants — улюблені страви ресторанів у несподіваній вуличної подачі, лекції успішних рестораторів, майстер-класи та дегустації відомих шеф-кухарів.

Ulichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 році

13-14 жовтня — Ulichnaya Eda: BBQ Championship

Зазвичай в жовтні любителі шашлику закривають сезон. На фестивалі ця традиція буде реалізована в небачених масштабах: десятки шеф-кухарів будуть годувати гостей всім, що можна приготувати на грилі, і змагатися за звання кращого.

3-4 листопада — Ulichnaya Eda: Квартирник

У цей вікенд фестиваль Ulichnaya Eda підведе підсумки сезону у максимально теплій обстановці. Тут буде все, за що ми любимо осінь: гарячі страви різних кухонь світу, зігріваючі напої, акустичні виступи музикантів з різних міст, літературні читання, посиденьки з друзями та коханими, в'язані пледи, м'які дивани, теплі обійми та посмішки.

Ulichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 році

Ірина Демешок, Project Manager фестивалів Ulichnaya Eda, KCF і KBF:

“В кінці 2017-го ми провели опитування серед гостей, учасників та партнерів фестивалю. Хочу всім подякувати за фідбек. Завдяки вам ми дізналися, що нам треба змінити в новому сезоні, щоб зробити фестивалі комфортніше і цікавіше. Ми розширили команду, розподілили завдання і з упевненістю можемо сказати, що наш п'ятий фестивальний сезон буде кардинально новим".

Ulichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 році

На вечірці можна було познайомитися з новими членами команди:

Тетяна Деловер, маркетолог,

Ксенія Сергєєва, SMM-менеджер,

Анна Скринька, копірайтер.

Ulichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 році

Вони розповіли про те, що в 2018-му оновиться сайт ulichnayaeda.com.ua, з'явиться мобільний додаток, який вирішить питання навігації на майданчику, познайомить з докладним меню кожного учасника і допоможе не пропустити концерти, майстер-класи та інші активності.

Також Тетяна проанонсувала багато нових колаборацій в рамках фестивалів, зокрема з відомим концертним агентством Svitlo Concert.

Графічні дизайнери Ігор Самосуд і Ольга Охріменко презентували новий брендбук фестивалів і звернулися з важливою проханням до всіх учасників, партнерів та ЗМІ: "Якщо ви десь згадуєте наші фестивалі, будь ласка, запитуйте у нас афіші, фото і логотипи, не треба гуглити старі і неактуальні, не намагайтеся малювати їх самі".

Ulichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 році

PR-менеджер Дар'я Батозська поділилася радами для учасників фуд-корту, як працювати зі ЗМІ в прийдешньому сезоні, і за статистикою за 2017-й рік:

50-70 анонсів кожного фестивалю,

10-15 звітів кожного фестивалю,

23 інтерв'ю/виступів Романа Тугашева і членів команди.

Ulichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 році

Архітектор Марія Бакалець, відповідальна за розстановку учасників, партнерів, активностей і зон, розповіла, що на майданчику з'являться тематичні дворики — Середземномор'я, Азіатська їжа, BBQ і Healthy Food.

Ulichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 році

Менеджер по роботі з учасниками Христина Коваленко озвучила умови участі в фестивалях, нову класифікацію учасників і розповіла про адаптацію новачків.

У новому році ще один новий член команди — Аннет Амеган, шеф-адміністратор пообіцяла ввести навчальні заходи для кухарів фуд-корту по адаптації подачі страв під вуличний формат і впровадження вищезазначених гастрономічних трендів на фестивалях.

Катерина Рум'янцева, куратор Local Food Market і Kyiv Coffee Festival розповіла про документообіг та наскільки масштабним і важливим для України буде перший фестиваль сезону.

Анна Величко, менеджер по партнерам розповіла про принципи співпраці, про нових і партнерських коллабораціях.

Олексій Йогурт, відео-продакшн менеджер, проанонсував, що в новому році буде генерувати ще більше власного контенту для команди: гіфки з продукцією фуд-корту, відео-рецепти, атмосферні фото - та відео-звіти, бекстейдж фото - і відео-зйомок, teambuilding-заходу і попередив бути завжди готовими чекати його в гості.

Іра Вітер представила свою нову позицію в команді — Project Manager Dance Event "Білі ночі" і пообіцяла до кінця лютого заявити його першого хедлайнера. Також Іра звернула увагу на соціальну відповідальність компанії. На фестивалях команди реалізований збір їжі для незаможних, співпраця з притулком для тварин та благодійними фондами. У новому сезоні цей напрямок буде розвиватися.

Вікторія Тугашева, Mom Of Crew, розповіла про те, як навчається, росте і розвивається команда.

Ulichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 роціUlichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 роціUlichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 роціUlichnaya Eda: яких гастрономічних сюрпризів очікувати в 2018 році

На завершення Роман Тугашев зробив акцент на тому, що головними KPI команди в сезоні-2018 стануть збільшення кількості гостей кожного фестивалю, а також часу перебування гостей на заходах завдяки тому, що їх дозвілля тут стане якісно новим і максимально різноманітним.