Домашній хліб завжди котирувався куди вище магазинних варіантів. Ще б пак - така випічка натуральна і корисна, її розмітають за лічені секунди. Але борошняне відкладається на талії та боках, що істотно засмучує любителів домашньої випічки. Альтернатива є!
Дієтолог Тетяна Дік на сторінці в Instagram запропонувала приготувати хліб без борошна, без глютену, без лактози, веганський і з одного інгредієнта!
Цей смачний хліб не зашкодить фігурі (instagram.com/tatyanadik)
Інгредієнт:
Спосіб приготування:
Нагадаємо, що раніше зірка МастерШеф Лілія Стоянова навчила готувати смачну італійську пасту по простому рецептом.
Також переможець учасник МастерШеф Владислав Міцкевич поділився рецептом американських млинчиків з солоною карамеллю.