ua en ru

Ресторанна паста за лічені хвилини: приголомшливий рецепт від зірки МастерШеф

Ресторанна паста за лічені хвилини: приголомшливий рецепт від зірки МастерШеф Фото: Зірка МастерШеф навчило готувати пасту як в ресторані (instagram.com/chef_stoianova)

Паста - швидка страва італійської кухні, яка виручить, якщо часу на підготовку зовсім немає. Але її можна значно поліпшити та доопрацювати, якщо правильно приготувати.

Зірка МастерШеф Професіонали-3, шеф-кухар Лілія Стоянова запропонувала в Instagram приготувати вдома швидку ресторанну страву, яка сподобається як домашнім, так і гостям.

Паста "Аліо Оліо"

Інгредієнти:

  • Паста з твердих сортів пшениці - 100 гр.
  • Часник - 2 зубчики
  • Чилі перець -1/3 стручка (за бажанням)
  • Олія оливкова - 30 гр.
  • Томати черрі - 20 гр.
  • Пармезан - 20 гр.
  • Базилік
  • Сіль

Приготування:

  • Пасту відварити.
  • Часник і перець дрібно нарізати та обсмажити на сковороді в оливковій олії.
  • Додати до перцю і часник пасту прямо на сковороду, долити трохи води, в якій варилися спагетті. Готувати, поки майже вся рідина не випарується.
  • Перекласти спагетті в тарілку, зверху присипати тертим пармезаном, розкласти шматочки томатів та листочки базиліка.