7-й щасливий фестиваль пройде 19-22 червня в 38 км від сонячної Одеси в готелі "Чорне море Бугаз"
На івенте буде можливість познайомитися з новими людьми, ефективно попрацювати і весело відпочити, надихнутися яскравими ідеями і намітити амбітні плани!
Отже, про що ж 7-й щасливий літній фестиваль:
Про найбільш гарячі і актуальні для сучасного ресторатора теми:
- прекрасні Аврора Огородник і Йова Ягер розкажуть про тренди в їжі та дизайні
- харизматичний Діма Запорожець запалить темою про супергероїв в ресторанному бізнесі на прикладі побудови успішних ресторанних брендів і відкриття легендарних "Любимого дяди" і "ЖЗЛ"
- Олена Жильцова проведе тренінг з рішенням кейсів учасників на тему лідерства та конфліктів в команді
- Оксана і Тарас Середюк поділяться своїм колосальним досвідом партнерства в ресторанному бізнесі в різних "парах": сімейне партнерство, партнерство з шеф-кухарями та інвесторами
- Олена Побєдоносцева проведе крутий воркшоп про матеріальну і нематеріальну мотивацію
- Андре Вольфф розповість про свій досвід в German Michelin Guide Dinner і проведе майстер-клас "Тренди в їжі"
- Вадим Костенко поділиться секретами роботи своєї "Хинкальни" - їх уже 50 в декількох країнах, і ми дізнаємося формулу успіху такого зростання і стрімкого розвитку
- "найм'ясніший" Шеф України - Олексій Шеменков розкриє всі тонкощі роботи з вугільними грилями
- гуру європейського ресторанного і готельного бізнесу Жан Плонер розповість про французький і німецький досвід побудови клієнтоорієнтованого сервісу та про інструменти підвищення продажів
- Олексій Краковський проведе майстер-клас і подискутує з аудіторією на тему стосунків ресторатора та шеф-повара
- Анастасія Судак і Дарина Вершиніна розкажуть і наочно покажуть (а потім і смачно напоять!) як створити карту бару, яка сама себе продає
- заряджений драйвом нон-стоп поїздок Юрій Ковриженко поділиться своїми ідеями роботи з ракоподібними і молюсками в ресторані
- італійський спадковий граф і шеф-кухар власного фамільного ресторану Marcantonio Sagramoso проведе майстер-клас з фуршетного меню: як це відбувається у нього в замку.
І це тільки ділова частина програми, а під час неофіційної частини на вас чекають:
- зустрічі світанків і ранкова йога на березі моря
- прекрасний пляж, ласкаве сонце, тепле море.
І, звичайно ж, охолоджене просекко, танці на піску і unlimited networking з колегами і новими друзями!
Ресторанний бізнес на шезлонгу - найкраще, що може трапитися з ресторатором влітку!
Деталі - за посиланням.
Нагадаємо, в Києві відбувся фінал премії "Пальмова гілка 2018".