ua en ru

Відбивні з курячих сердечок: дуже просте і економне блюдо

Відбивні з курячих сердечок: дуже просте і економне блюдо Фото: Рецепт відбивних з курячих сердечок (receptisa)

Приготувати поживні відбивні для всієї родини можна з курячих сердечок. Такі відбивні будуть ситними, економними й на приготування піде зовсім небагато часу.

Як зробити відбивні з курячих сердечок, розповіла кулінарка Ксенія Радостіна у своєму відео на TikTok.

Інгредієнти:

  • Курячі сердечка - 300 г
  • Сіль, перець
  • Панірувальні сухарі
  • Яйця - 2 шт.
  • Майонез - 1 ст. ложка
  • Борошно

Спосіб приготування:

Курячі сердечка добре промиваємо і надрізаємо уздовж не до кінця, а потім розкриваємо. Кожне сердечко відбиваємо акуратно молотком для м'яса.

Беремо два яйця, збиваємо їх з сіллю і перцем. Додаємо туди ложку майонезу і знову добре збиваємо. Потім насипаємо ложку борошна з гіркою і перемішуємо кляр до однорідної маси.

Кожне сердечко занурюємо спочатку в кляр з двох сторін, а потім обвалюють в панірувальних сухарях і викладаємо на розігріту з рослинною олією сковороду.

Смажимо відбивні з двох сторін до золотистої скоринки. Потім викладаємо на паперову серветку, щоб вбралося масло. І подаємо до столу.

До відбивних можна зробити прекрасне доповнення у вигляді соусу з маринованою цибулею.

Цибулину нарізаємо кільцями або півкільцями, складаємо в миску, додаємо 1 ложку цукру, 3 ложки оцту і трохи теплої води. Накрийте кришкою і дайте настоятися 10 хвилин. А потім посипте зверху відбивні.

@radostina_ksenia7

В далині за селом-Володимир Іжицький

Апетитні фото різних страв та рецепти смаколиків можна подивитися тут.