Коли хочеться побалувати себе та домашніх чимсь незвичним та смачним, варто звернути увагу на рецепти світової кухні. Зробити кулінарну подорож, наприклад, в Японію виявляється зовсім нескладно, якщо є хороший гід.
Переможниця МастерШеф 11 Яна Балог запропонувала в Instagram приготувати смачний японський десерт – моті. Для цього знадобиться лише мікрохвильова піч і холодильник. Решта – справа техніки!
Для тіста:
Для начинки:
Примітка: Співвідношення цукру до сиру контролюйте по своїм смаковим вподобанням. Якщо ви вибираєте м'який сир, добряче перебийте його блендером для однорідності.
Також, для моті підійдуть різні види ганашу, мусові основи, крем-чіз.
Якщо ваш джем чи фрукти мають багато рідини, Яна рекомендує проварити їх 3-4 хв., додавши трохи кукурудзяного крохмалю.
Спосіб приготування:
Нагадаємо, що раніше ми ділилися рецептом хрумкого горіхового печива за 15 хвилин.
Спробуйте також приготувати прості оригінальні ватрушки з бубликів за 20 хвилин