ua en ru

Готуємо капустяні оладки з простих і доступних інгредієнтів: легко нагодувати всю сім'ю

Готуємо капустяні оладки з простих і доступних інгредієнтів: легко нагодувати всю сім'ю Капустяні оладки (скріншот з відео)

Шукаєте, що саме приготувати із капусти? Відомий український кулінар Ліза Глинська рекомендує зробити смачні оладки - легко, просто, швидко і можна нагодувати всю родину.

Переможниця та суддя кулінарного проєкту МайстерШеф поділилася рецептом на своєму Youtube-каналі.

Капустяні оладки:

Інгредієнти:

  • 700 г молодої капусти
  • 250 мл (1 ст) кефіру
  • 100 г (2 шт) яєць
  • сіль (за смаком)
  • 1/2 ч.л. соди
  • 200 г (1 ст) борошна
  • зелень
  • сонячникова олія

Спосіб приготування:

Нарізаємо капусту дрібними шматочками.

Тісто: борошно, сіль і сода - змішуємо. Додаємо кефір, яйця, зелень.

Перемішую до однорідної консистенції.

Змішую тісто з капустою.

Розігріваємо пательню, додаємо олію і смажимо оладки.

Викладаємо на бумажні рушники. Готово!