Вершкове масло - дорогий продукт, який в умовах війни доступний не кожному. Але є рішення - можна приготувати його своїми руками вдома.
Відмінним способом, який займе у вас всього 10 хвилин, поділилися у виданні Express.
Весь процес від початку до кінця займає близько 10 хвилин і коштує зовсім недорого, якщо ви купите дешеві вершки.
Купіть в магазині вершки і додайте їх в блендер. Перед початком процесу, охолодіть їх. Збивайте вершки в блендері, поки вони не загуснуть. Також ви можете зробити це вручну, якщо у вас раптом не виявилося блендера. Візьміть банку, закрийте кришкою і збовтуйте до загустіння.
Вам може знадобитися трохи часу для цього, але не впадайте у відчай, коли побачите густу субстанцію - вийміть її, а рідину, що залишилася злийте.
Залежно від якості і жирності вершків приблизно через 10-15 хвилин від початку збивання від вершків почне відділятися рідина білого кольору – це пахта. Вона нагадує сироватку, її можна потім використовувати для приготування млинців.
Вичавіть добре вийшов грудку масла, можна використовувати марлю.
Ви можете додати в масло сіль, якщо любите такий смак. Добре відіжміть масло і поставте його в холодильник.
Читайте також, ця маленька хитрість допоможе розморозити м'ясо за пару хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, як приготувати тімбаль з кабачків по найпростішому рецептом.