Візьміть два кабачка і трохи сиру: супер рецепт овочевих рулетиків
Рулетики з кабачків в духовці - дуже ніжна і смачна страва, яке здивує вашу сім'ю. Експериментуйте з цим універсальним овочем, і смакові рецептори скажуть вам спасибі.
Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee.
Інгредієнти:
- Кабачки - 2 шт. (загальна вага близько 1 кг)
- Сир (творог) 9% - 200 г (можна замінити на вершковий сир)
- Сир - 150 г
- Томатний сік - 250 г
- Цукор - за смаком (щоб збалансувати кислоту томатного соку)
- Часник - 2 зубчики
- Яйце - 1 шт.
- Часник - невеликий пучок
- Сіль, чорний мелений перець - за смаком
Скріншот: Такими будуть наші рулетики
Покрокове приготування
Наріжте кабачки на довгі тонкі смужки. Посоліть, змастіть олією. Випікайте 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.
Сир натріть на тертці. Змішайте половину сиру з сиром, подрібненим часником і дрібно нарізаним кропом і яйцем. Додайте сіль і чорний мелений перець за смаком.
На смужку кабачка покладіть начинку, скрутіть в рулет. Викладіть у форму, змащену олією.
Томатний сік посоліть і поперчіть за смаком, додайте трохи цукру, щоб збалансувати кислоту томатного соку. Залийте рулетики томатним соком. Посипте тертим сиром.
Випікайте 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.
Апетитні фото різних страв та рецепти смаколиків можна подивитися тут.
Раніше кулінар розповіла, як приготувати кабачкову ікру за сімейним рецептом.
Також ми писали, як приготувати піцу з кабачків.