Різотто - класична страва італійської кухні. Це відмінний спосіб "обіграти" рис і урізноманітнити свій раціон, побалувавши смакові рецептори цим смачним і ситним кулінарним шедевром.
Учасник 8 сезону кулінарного шоу "МастерШеф" і "Битва сезонів", шеф-кухар Владислав Міцкевич навчив готувати смачне різотто за 20 хвилин.Страва вийде не гірше, ніж в ресторані, а домашні залишаться в захваті!
Покроковим відеорецептом він поділився на сторінці в Instagram.
Ілюстративне фото (www.pexels.com)
Для приготування 1 порції знадобиться:
Спосіб приготування:
Ілюстративне фото (www.pexels.com)
Для поліпшення смаку готової страви Владислав радить полити її часниковим маслом.
Раніше ми публікували бюджетний рецепт смачного шоколадного пирога.
Також голлівудська актриса Холлі Беррі ділилася рецептами пікантних курячих биточків і домашньої граноли.